Web design 2016-10-13T18:01:38+00:00

Želite promijeniti dizajn Vaše web stranice? Ili želite kompletan novi dizajn? Kontaktirajte nas, imamo rješenje za vas!

Nudimo usluge izrade, optimizacije i održavanja web stranica, osmišljavanja i izrade vizualnog identiteta Vaše tvrtke.
POŠALJITE UPIT

Web design

Nemojte nas doživljavati kao nekoga tko Vam želi prodati svoju uslugu i onda nestati. Mi smo, zapravo, dio Vašeg tima.

Naš je primarni zadatak udovoljiti svim Vašim zahtjevima u domeni web dizajna, grafičkog dizajna, izrade interaktivnih obrazaca potrebnih za komunikaciju sa klijentima, web marketinga i ostalog prema Vašim potrebama.

Nastojati ćemo Vam maksimalno pomoći da svoju ponudu profesionalno i kvalitetno predstavite na internetu.

 

Vizualni identitet

Logotip predstavlja tvrtku, njezinu djelatnost i izdvaja je od konkurencije. Jednostavnost oblika i forme, izbor boja i moderna tipografija i likovno rješenje, odlike su dobrog logo dizajna.

Dobar dizajn već se dokazao nezaobilaznim elementom ne samo marketinga, već općenitog imagea, tvrtke ili proizvoda.

Internet marketing

Web marketing obuhvaća nekoliko aktivnosti koje daju najbolje rezultate ako se odvijaju paralelno, a to su prije svega reklamiranje na Google-u, marketing na društvenim mrežama, prvenstveno Facebook-u, te izrada banera koji kvalitetnom grafičkim oblikovanjem privlače korisnike interneta da posjete vašu stranicu ili saznaju više o nekoj akciji ili popustima koje nudite. Reklamiranje na internetu je poželjno zbog veće posjećenosti, jer je činjenica da je svaki posjetilac i potencijalni kupac ili klijent. Pritom, za razliku od drugih vidova reklamiranja, web marketing je jedina vrsta promocije gdje se stranama koje pružaju usluge plaća samo kada neko posredstvom reklame posjeti vašu stranicu, u čemu i leži objašnjenje zašto je oglašavanje putem interneta u velikom porastu. Ono što je primarni zadatak reklame na internetu je to što možete daleko lakše slati poruku samo Vašoj cilajnoj skupini, odnosno na stranice koje već imaju veze sa Vašom djelatnošću.

Za mnoge je stranice logično da sredstva koja se odvajaju na web marketing budu daleko veća od onih koja su izdvojena na izradu stranice, jer bez obzira koliko je stranica atraktivna, ako nema dovoljno poveznica koje korisnike interneta povezuju sa njom, bili to internet pretraživači, društvene mreže ili ciljani oglasi, neće biti primjećena te njezino postojanje neće imati svrhu. Ako vjerujete da je ponuda Vaših proizvoda i usluga interesantna, poželjno je što više ulagati u reklamu, jer se na kraju, svaki uložena kuna višestruko vraća.

website_company_india

Web design

Izrađujemo dizajne  prema Vašim željama i potrebama u skladu sa vizualnim identitetom Vaše tvrtke.

Osiguravamo smještaj Vaših stranica, registraciju domene, optimiziramo stranice za sve preglednike, prijavljujemo ih na tražilice te nudimo cjelovitu web uslugu.

white-guys-question-mark

Fotografija

JESTE LI SE IKAD ZAPITALI DA LI FOTOGRAFIJE NA VAŠOJ WEB STRANICI DOSTOJNO PREZENTIRAJU VAŠU TVRTKU ?

Ne zanemarujte činjenicu  da kvaliteta fotografija na Vašim web stranicama utječe na cjelokupni dojam i kvalitetu !

GRAPHIC DESIGN

Grafički design

Logotip, memorandum, koverta, posjetnica, te ostali dokumenti sastavni su elementi koji prenose poruku tvrtke i razlikuju je od konkurencije.

Pri izradi poštujemo želje klijenata i u skladu s tim dajemo profesionalni savjet. Nudimo više vizualnih rješenja, a projekt zaključujemo samo kad je klijent potpuno zadovoljan.